27 mars 2021 |  Helg

Våren på intåg


Idag har det varit ”ta det lugnt” på agendan. Det har varit tufft mental senaste veckorna och behöver strukturera om lite för att få allt roligt hållbart. Gick förbi vinterviken i förmiddags och till min glädje såg jag att café’t som ligger där har äntligen öppnat!

Sist jag var där tog jag deras glutenfria brownie som var magisk. Men nu hade de en glutenfri ”tryffel / choklad” grej med hasselnötter och tranbär. Om den var god? Hade nog kunnat äta hela fatet som stod vid kassan, haha!

Efter fika och promenad blev det sökande efter kläder inför morgondagens fotografering med Clara! Hitta världens (kanske inte världens men) finaste keps!

Hur gulliga?

Nu har jag försökt ge mig på att höra eget smör. Det åkte tyvärr ner i valsen… tålamodet. Suck vad segt! Vet inte om jag kommer ångra mig nu, men jag har ett bröd i ugnen, äter oliver, kex och dricker vin. Hur gammal är jag? Låter som det är en 80-åring som skriver… nåväl, en ursäkt är att jag måste se pigg ut i morgon 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram