20 februari 2018 |  Middag

Vardagsmat

Ja, jag slevade upp både en och två extra portioner med avokado, skulle hinna ta en bild innan sällskapet började sleva in maten i munnen 😉

Hur har ni det i snön? Så härligt att solen är framme!

Håller på för fulla muggar med att planera in en fotografering nu till helgen och letar efter en massa härliga inspirationsbilder hur jag vill att bilderna ska se ut samt hur/vad jag vill visa upp min diabetes. Eller mer om vem jag är och till vilket syfte jag vill att bilderna ska tala om. Svårt men oj vad roligt!

Efter en vecka av massa pommes frites, doritos, mackor med sylt, hamburgare etc så valde vi igår att göra en riktigt svennebanan middag. Makaroner och falukorv (spagetti för min del). Jag kan tycka att de glutenfria alternativen på pasta är ganska så bra och smakar ungefär likadant som vanlig (vad jag kommer ihåg). Men igår när det kokades vanliga makaroner bredvid min bönspagetti blev jag så otroligt avundsjuk. Minns när jag var liten och åt enbart makaroner med smör. Som jag saknar dessa små rackare.

Nåväl, bara att bita ihop och försöka göra det bästa av det som finns. Denna rätt är otroligt underskattad. Älskar vekrligen falukorv, makaroner med massa ketchup och senap! Perfekt middag och en fantastisk måndagskväll.

/Diabeteskvinnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram