2 augusti 2019 |  Diabetes

Vänner som har diabetes

Upp, här har vi oss två. Greta och jag. Vi fick en timma extra (båda väldigt upptagna trots semester) under gårdagen för att ta lite fler bilder tillsammans. Stockholm bjussade på strålande sol och jag bytte outfit i en trapp vid Mariatorget. Såg nog lite märkligt ut. Vi, eller Greta, tog en jäkla massa fina bilder och äntligen har jag en porträtt bild som behövt ha där jag inte visar när jag tar insulin, äter eller poserar med min dexcom.

Idag skiner solen och nu står valet och kvalet i om jag åker till Norrköping, stannar och kör Pride fest eller om jag hinner med båda?! Nu först ska jag kika igenom bilderna från gårdagen, äta glass och sen tar jag beslut!

Lite senare komma Day 2 upp från Ibiza, det vill ni inte missa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user saramoback.
Följ mig på Instagram