2 augusti 2019 |  Diabetes

Vänner som har diabetes

Upp, här har vi oss två. Greta och jag. Vi fick en timma extra (båda väldigt upptagna trots semester) under gårdagen för att ta lite fler bilder tillsammans. Stockholm bjussade på strålande sol och jag bytte outfit i en trapp vid Mariatorget. Såg nog lite märkligt ut. Vi, eller Greta, tog en jäkla massa fina bilder och äntligen har jag en porträtt bild som behövt ha där jag inte visar när jag tar insulin, äter eller poserar med min dexcom.

Idag skiner solen och nu står valet och kvalet i om jag åker till Norrköping, stannar och kör Pride fest eller om jag hinner med båda?! Nu först ska jag kika igenom bilderna från gårdagen, äta glass och sen tar jag beslut!

Lite senare komma Day 2 upp från Ibiza, det vill ni inte missa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram