2 augusti 2019 |  Diabetes

Vänner som har diabetes

Upp, här har vi oss två. Greta och jag. Vi fick en timma extra (båda väldigt upptagna trots semester) under gårdagen för att ta lite fler bilder tillsammans. Stockholm bjussade på strålande sol och jag bytte outfit i en trapp vid Mariatorget. Såg nog lite märkligt ut. Vi, eller Greta, tog en jäkla massa fina bilder och äntligen har jag en porträtt bild som behövt ha där jag inte visar när jag tar insulin, äter eller poserar med min dexcom.

Idag skiner solen och nu står valet och kvalet i om jag åker till Norrköping, stannar och kör Pride fest eller om jag hinner med båda?! Nu först ska jag kika igenom bilderna från gårdagen, äta glass och sen tar jag beslut!

Lite senare komma Day 2 upp från Ibiza, det vill ni inte missa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram