21 juli 2015 |  Diabetes

Välkomna

Jag blir så himla glad av att se att fler och fler hittar hit. Till MIN vardag. Till MIN vardag med diabetes typ 1 och även MIN celiaki som kom samtidigt som insjuknandet av diabetes.

Planen är att försöka inspirera och uppmuntra du som har diabetes typ 1 men också, såklart, alla andra till att försöka se livet från den ljusa sidan. Det jag också kommer att klargöra är att varje dag inte är en dans på rosor och jag vaknar inte alltid som en solstråle (vilket jag vill framstå som att jag gör). Det går upp och ner för alla. Med eller utan sjukdom.

Jag har haft diabetes i drygt 13 år och för varje år som går (dagar, veckor, månader) så lär jag känna min kropp oerhört mycket. Att lära känna sin kropp och själ är inte bara viktigt för oss med någon form av sjukdom utan jag tror det är viktigt för alla som lever på denna jord.

Eftersom att mat är en viktig faktor i livet och vi påverkas av allt som vi trycker i oss anser jag att det krävs av alla lite mer engagemang om hur livet påverkas av olika typer av mat.

Även fast jag inte kan äta gluten, kan jag erkänna att det är svårt ibland att inte smaka på lite nygräddat vanligt vete bröd med magiskt hemmagjort smör på. Men i och med detta gör jag ibland val i livet som jag vet kommer påverkas negativt. Det är du som väljer DINA strider.

Jag är ingen förespråkare för att välja bort det som smakar guld bara för att det inte har något speciellt värdigt innehåll. Däremot, förespråkar jag för att välja med sunt förnuft och känna efter om det är värt att ta konsekvensen utan att bli en gnällspik.

Mer om detta senare!

Välkommen alla söta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram