21 juli 2015 |  Diabetes

Välkomna

Jag blir så himla glad av att se att fler och fler hittar hit. Till MIN vardag. Till MIN vardag med diabetes typ 1 och även MIN celiaki som kom samtidigt som insjuknandet av diabetes.

Planen är att försöka inspirera och uppmuntra du som har diabetes typ 1 men också, såklart, alla andra till att försöka se livet från den ljusa sidan. Det jag också kommer att klargöra är att varje dag inte är en dans på rosor och jag vaknar inte alltid som en solstråle (vilket jag vill framstå som att jag gör). Det går upp och ner för alla. Med eller utan sjukdom.

Jag har haft diabetes i drygt 13 år och för varje år som går (dagar, veckor, månader) så lär jag känna min kropp oerhört mycket. Att lära känna sin kropp och själ är inte bara viktigt för oss med någon form av sjukdom utan jag tror det är viktigt för alla som lever på denna jord.

Eftersom att mat är en viktig faktor i livet och vi påverkas av allt som vi trycker i oss anser jag att det krävs av alla lite mer engagemang om hur livet påverkas av olika typer av mat.

Även fast jag inte kan äta gluten, kan jag erkänna att det är svårt ibland att inte smaka på lite nygräddat vanligt vete bröd med magiskt hemmagjort smör på. Men i och med detta gör jag ibland val i livet som jag vet kommer påverkas negativt. Det är du som väljer DINA strider.

Jag är ingen förespråkare för att välja bort det som smakar guld bara för att det inte har något speciellt värdigt innehåll. Däremot, förespråkar jag för att välja med sunt förnuft och känna efter om det är värt att ta konsekvensen utan att bli en gnällspik.

Mer om detta senare!

Välkommen alla söta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram