5 oktober 2019 |  Helg

Välgörenhetskonsert

Vilken lördag! Solen strålar och det var längtat efter en grå och regnig vecka. Jag åkte till Skanstull för att hämta ett gäng affischer för att göra reklam för Konserten den 19 oktober i Gustaf Vasa Kyrka (klockan 15.00).

Jag har nu under dagen kört ett race i Stockholm. Hoppas bara att de får sitta kvar ett tag. Tror nämligen inte att det är ”lagligt” men vem kan säga nej till en konsert där pengarna går till forskning för typ 1 diabetes?

Så, bor du i Stockholm eller är i Stockholm den helgen tycker jag verkligen du ska köpa biljett och komma. Om inte så kan du hänga med mig och snicksnacka lite! Antingen köper du biljetterna på Tickster eller på plats.

Ikväll är det vinlotteri som står på schemat och jag har inte kunnat vara med på några gånger så det ska bli riktigt kul! Det är franskt tema och jag har hört att det ska serveras boef bourgogne. En favoriträtt! Nu ska jag chilla ett tag, för en gångs skull och sedan göra mig redo för en riktigt rolig vinkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram