5 oktober 2019 |  Helg

Välgörenhetskonsert

Vilken lördag! Solen strålar och det var längtat efter en grå och regnig vecka. Jag åkte till Skanstull för att hämta ett gäng affischer för att göra reklam för Konserten den 19 oktober i Gustaf Vasa Kyrka (klockan 15.00).

Jag har nu under dagen kört ett race i Stockholm. Hoppas bara att de får sitta kvar ett tag. Tror nämligen inte att det är ”lagligt” men vem kan säga nej till en konsert där pengarna går till forskning för typ 1 diabetes?

Så, bor du i Stockholm eller är i Stockholm den helgen tycker jag verkligen du ska köpa biljett och komma. Om inte så kan du hänga med mig och snicksnacka lite! Antingen köper du biljetterna på Tickster eller på plats.

Ikväll är det vinlotteri som står på schemat och jag har inte kunnat vara med på några gånger så det ska bli riktigt kul! Det är franskt tema och jag har hört att det ska serveras boef bourgogne. En favoriträtt! Nu ska jag chilla ett tag, för en gångs skull och sedan göra mig redo för en riktigt rolig vinkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram