3 maj 2021 |  Helg

Valborg, vaccination och dubbelt upp med korv

Helgen mina vänner! Vet knappt vad jag har gjort men det känns som att det har gått ruskigt fort. Alldeles för fort. Men för att fräscha upp mitt minne så gör vi en tillbakablick!

Det var Valborg i fredags och jag har absolut inga höga förväntningar på den dagen då jag har minnenas jag enbart har frusit, ni vet stå där vid någon eld och innerst inne önska att man vore hemma i värmen. Haha! Men, efter att jag gjort lite mänskliga misstag på jobbet in i det sista checkade jag ut och åkte hem till min killkompis för vin och mat.

Det blev massa vin, sång och en utebliven middag då vi hade alldeles för roligt. Det blev en tidig kväll vilket var skönt! Men oj vad trevligt vi hade!

Mötte i lördags upp min bästis för promenad i solen! Jag var en aning sliten efter gårdagens shots som jag helst ville förtränga (haha)! Men så mysigt att det äntligen är vår!

Efter några timmar blev det dags att rusa mot pendeltåget och åka iväg till Huddinge. En korv i farten!

Det blev en hel del förseningar, väntan och ännu mer väntan då jag skulle vänta 30 minuter efter pga min Jordnötsallergi. Allt gick otroligt smidigt och jag är så glad att äntligen ha fått första dosen!

Ville fira första sprutan men eftersom jag blev så sen och missade tåget tillbaka fick jag istället för att sitta på mälarpaviljongen ta ett glas vin vid Skanstull. Inte fel det heller!

För att sedan åka hem och baka! Jag gjorde typ den godaste pizzadegen någonsin och jag har fått så mycket meddelanden och frågor om detta så jag lovar att återkomma med recept!

Jag skadade min höft/ben ganska så rejält efter att jag ramlade på grus i februari?. Till min ”sorg” har jag inte kunnat springa sedan dess men har i alla fall känt att det blivit bättre. Gjorde ett test att springa i söndags morse och det gick så bra! Blev så glad men efter några kilometrar kände jag av smärtan och fick ta en rask promenad tillbaka. Men det gjorde inte så mycket då vädret var så bra och jag kände mig otroligt tillfreds!

Vid 3 tiden hade jag tid hos Jennifer. Hon som gjort mina naglar sedan många många år tillbaka. En korv (IGEN hahah) på väg till henne. Det är något med pressbyråns grillkorv och senap. Känns så himla bra

Resultatet! Så fina!

Efteråt satt Jennifer och jag och pratade om livet, jobb och hur osäker man kan bli på sig själv när man startar upp nytt företag. Hon är en fantastisk själ som precis har startat ett AB inom nagelteknologi!

Kom hem lagom till en sen middag och en lugn kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram