1 maj 2018 |  Middag

Valborg

Igår var det sista april och valborg vilket såklart skulle firas in. Hade inga planer fram tills i söndags, då rasslade det till i telefonen och jag fick min tisdag totalt fullbokad! Jag jobbar som vanligt och efter mina arbetstimmar blev det stressigt.

Åkte hem, duschade och gjorde mig iordning för att åka till Älvsjö. Till min extra familj, då jag har bott där i två omgångar under min tid i Stockholm. Mycket trevligt och fick en fördrink, en specialare av strawberry daiquari (som inte alls är en favorit) men valde sedan att ta ett glas rose 😉

Vid klockan 8 hade vi en inbjudan till en födelsedagsmiddag på Vassa Eggen! Har bara druckit drinkar där så visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Men Oh Lord, titta menyn bara. Lite tråkigt att det inte fanns några moules frites, det får bli nästa gång!

Mitt sug efter fisk stillades trots inga moules frites och jag beställde in seabass med Salsa fresca, gremolata, green salad and french fries. Jä*lar vad det var gott. Det slank ner alltihop! 

Efter maten skulle vi till kasai men till vår förvåning var det stäng (?) och vi traskade bort mot Escalier för att sluta samma med några vänner som vi visste var där och en drink

Och vem sprang jag in i om inte det helt fantastiska Dzana från MTG som styrde i alla trådar inför och under Diabetesgalan! Hon är verkligen en person man vill känna, inte för att hon jobbar där, utan för att hon är så sjukt driven och har alltid så vettiga saker att säga. En person jag litar till 100% på. 

Vi gick vidare till Sturecompagniet där det passade bra med en toaselfie. Det regnade hela kvällen så var tvungen att checka att håret inte såg helt slickat ut …

Det blev inte så långvarigt där heller då det var otroligt mycket folk och rörigt. Vi gick då vidare till Oxid bar för att dansa och när vi var trötta på den musiken avslutade vi hela kalaset inne på Hell’s Kitchen. Det blev inte långvarigt där då mitt blodsocker helt plötsligt fick för sig att dippa rejält trots en massa drinkar. Valde att åka hem och äta upp hela skafferiet och somnade så gott! 

Det blev en riktig helkväll ute på stan och jag skrattade mig igenom från början till slut. En mycket bra och lyckad valborg. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram