1 april 2018 |  Diabetes

Vad som motiverar mig

Vi har pratat och diskuterat så mycket idag och det är väldigt intressant att prata om vad som motiverar en enskild person. Det spännande och det intressanta var att inget var egentligen Direk relaterat till sin diabetes. Allt handlar mer eller mindre hur man generellt kan motiveras och inspireras till att leva i en vardag som man trivs i. 

Jag fick äran att prata om hur jag gör och hur jag applicerar olika typer av tankesätt för att få en fungerande vardag. Mål, familj, vänner, god mat, fest, resor osv. Det är verkligen något som jag känner mig trygg i och den här gången kände jag mig otroligt säker i hur jag ska tänka och göra för att få en vardag där min diabetes inte tar övertaget. 

Hur gör du för att bli motiverad varje dag till att göra varje dag den bästa? 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram