27 juni 2019 |  Diabetes

Vad har hänt?

Jag har varit usel på att faktiskt uppdatera er om vad som händer just nu. Men om sanningen ska fram händer har det varken funnits tid eller ork. Oavsett det så ska ni få se tre bilder från min vecka!

Veckan började starkt med ett så himla spännande möte! Kan ni kanske gissa vilket 😉 Det är så otroligt mycket som händer och det finns så mycket att göra med allt som är diabetes-relaterat! Alla event, sponsorer, marknadsföringsdelen etc. Som ni vet har jag haft en lång och fin kontakt med Lindroos och nu äntligen fick jag träffa Simon som är en av delägarna. Fick även med mig en påse hem med bland annat deras goda druvsocker, Fiberhusk och CHOKLAD!

Jag har även tagit mina kvällar till lugna promenader. Jag har haft världens svajigaste vecka pga pms?! eller bara allmänt känslig just nu och då är dessa vyer och frisk luft det bästa för att jag inte ska falla ihop totalt. Fick några tårar i ögat när jag insåg hur fint jag bor. Att jag är så lyckligt lottad över att ha möjlighet till att uppleva kvällsolen en helt vanlig vardag utan att behöva gå så långt (runt hörnet).

Jag har även lyckats ta mig igenom en del kämpiga delar i veckan och jag unnade mig en ny parfym från Hermes! Nu var jag ändå tvungen att köpa en då det ekade tomt i parfymskåpet hemma och denna doft är helt underbar.

Avrundade gårdagen med att fixa mina naglar hos Jennifer och sedan satt vi på hennes balkong och pratade. Så mysigt! Sen kom sugen, det berömda chokladsuget (pms.. jag tror det) och när klockan var 22 och jag inte alls var trött bakade jag ihop dessa små godingar. Med vanligt socker samt pärlsocker – det blir godast så.

Just i detta nu har jag precis bokat Alemedalen! Jag åker på söndag morgon till tisdag och om det ska minglas! Jag är så taggad på detta nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram