19 maj 2022 |  Blogg

Vad har hänt sen sist?

Jag lyckades glömma bort, hur nu det kommer sig, att jag höll på att laga mat. Tog en, till en början, lugn och härlig dusch. Tills det började lukta bränt…

Sådärja. Bränt var det här.

Lyckades dock kompensera det med att laga pizza. Och ni som känner mig vet att pizza är typ nummer 1 hos mig, efter pommes 😉

Chevré, tomat, tomatsås, ruccola, peccorino, ja – typ allt som behövs.

Igår lyste solen och jag mötte upp Emma för ett glas i solen. HUR TREVLIGT?? Som jag har längtat och nu börjar det kännas verkligt. Att sommaren är på g!

Det är så skönt att inte behöva frysa. Att kunna sitta ute, tills klockan blir mycket för att sen kunna ta en promenad genom Stockholm bruset! Det ni, guld värt!

Denna torsdagsmorgon bjöd på en goooo frulle med philadelphia och blåbär. Sjukt gott! Det är sommarvärme utanför och jag ska strax avsluta allt som ska fixas på jobbet för att njuta av vädret!

Vill typ maxa denna eftermiddag/kväll nu när det ser ut att bli hällregn i morgon och helgen. Är jag ensam om den känslan? Som att jag vill få in allt på en och samma gång..

Jag är glad och tacksam över att denna vecka har varit relativ lugn privat och jag har kunnat fokusera på jobb och annat som gläder min tillvaro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram