23 oktober 2018 |  Diabetes

Vad gör mig glad?

Jag fick denna fråga i ett frågeformulär som jag skulle själv svara på. Alla frågor var på ett eller annat sätt Diabetes-relaterade. Dessa typer av frågor tycker jag är så roliga att svara på men ack så svårt, eller mer klurigt. För svaren vill jag ska kunna ge hopp till någon annan diabetiker där ute som sedan få ta del av just mina svar.

Jag är verkligen inte någon super hjälte när det kommer till att veta exakt hur jag ska göra eller hur jag alltid ska vända en kämpig morgon. Ni förstår vad jag menar hoppas jag. När jag satt och funderade på denna fråga kom jag på mig själv att mima till en låt jag hade i mina hörlurar. Jag var glad. Men vet inte riktigt varför. Eller jo, jag kände mig otroligt nöjd över hur min situation ser ut idag jämfört med hur den såg ut under 2017.

Jag blir glad av att ha alla mina projekt igång, även om det kan kännas lite stressigt ibland, jag blir glad över min familj som står mig väldigt nära, jag blir glad av att ha hittat min dansanta sida (älskar att dansa hemma – perfekt för att få igång kroppen på morgonen), jag har härliga kollegor, mina älskade vänner (såklart). Jag blir väldigt glad när jag tnker på vilka möjligheter mina sociala kanaler har gett mig, de personer jag har träffat och träffar runt om i världen som ger mig positiv energi!

Jag blir glad att jag har accepterat min diabetes så pass att jag lever i en vardag där ”den” inte kan köra över mig, trots ett svajigt blodsocker ibland. Jag hoppas jag kommer känna mig lika oövervinnerlig varje dag. För tusan vad det är en härlig känsla!

Vad gör dig glad?

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram