9 juni 2021 |  Diabetes

Vaccinerad

Jag hade tur i morse. Jag vaknade tidigt och tog en springrunda i ett klimat där jag kände på väg hem att jag knappt kunde andas. Det gick som tur var och precis när jag ätit frukost och skulle gå hemifrån för att åka mot Nacka kom regnet.

Jag kom till Nacka och jag var redo för dos 2 av vaccinet! Herregud vilken känsla! Efter att jag förvirrad hela personalstyrkan fick jag till slut min dos och skrek JA! Så de såg helt förskrämda ut haha!Väl hemma kom solen fram och jag mådde så bra! När jag tänker på det är det lite märkligt att jag, är fullt vaccinerad före mina föräldrar?! Men så glad att jag är ”klar”.

På tal om värme och sommar så tar det mig tillbaka till förra sommarens ”problem”. Eftersom jag svettas lätt har jag en tendens att sensor tejpen släpper. Jag har tre dagar kvar tills byte och jag tror tyvärr inte att denna kommer kunna hålla sig fast tills dess… suck.

Nåväl! Jag har idag tagit det lugnt. Jag har mått bra trots att det sägs att det kan kännas mer efter andra dosen. Mötte upp Josefine för en helt underbar tur till Berget vid Mariatorget. Där satt vi och njöt av kvällsvärmen. Helt underbart! Vi planerade in att vi ska åka till Sandhamn i sommar och göra små utflykter vilket behövs! Som jag har saknat detta!

Vi sa hej då och jag anslöt mig till styrelsemötet för min bostadsrättsförening. Nu blir det en sen middag och en lugn kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram