3 juni 2020 |  Mat

Uteservering, hej då fest och morsdag

Jag hade en riktigt härlig helg och det kändes i både kroppen och i luften att sommaren är på väg! Det är en så härlig känsla och lite befriande på något sätt. Så nu backar vi bandet lite och börjar med fredagen som efter jobbet började med en aw på TAK!

Det var rosé premiär och i solen var det så varmt och skönt! Jag var där tillsammans med en av mina fina vänner som jag har lärt känna nu i efterhand. Vi låg inne tillsammans för matproblematik och det är fasiken så fint att vi så här på senare tid har hittat varandra. Så glad för att ha henne!

Det gick många timmar av mingel och vindrickande på TAK och vi båda kände att mat var en riktigt bra ide. Vi bokade en Uber och mötte upp vänner på Tures. Det är aldrig en dålig idé. Klockan var närmre bestämt 23 när maten kom in och den tog nog 3 sekunder för mig att äta, haha. Men ni ser ju. Salladen är gudomligt god! Jisses.

Dock blev jag inte långvarig då jag var både mätt och trött. Åkte kort därefter hem till min säng!

Lördagen började med lite utomhusaktiviteter i lugnt tempo vilket var skönt. Mötte därefter upp Kim och Lexie på Hallwylska för ett ”hej då”. Lexie flyttar nämligen tillbaka till USA på lördag och hon ville verkligen besöka Hallwylska så, så fick det bli!

Har fortfarande svårt att avgöra om mina brillor är snygga eller fula men fick lite komplimanger för de så tror de får hänga med ett tag till!

Ett sista stopp på Glashuset! Försöker få med mina internationella vänner på bild men fasen, det är inte lätt. Här med Kim!

Det blev en stillsam kväll med en kvällspromenad i solen. Hur länge har vi egentligen väntat på dessa underbar kvällar! Herregud så trevligt!

I söndags var det morsdag och pappa kom upp med lite saker som skulle bäras upp till min brorsas lägenhet! Dock var det lite för stora prylar och vi fick vandra 6 våningar med allt… Bra träning!

Vi hade bokat lunch på Glashuset (igen, jag vet men gå dit) för lunch. Dock var mamma sjuk och stannade tyvärr hemma. Vi gick i solen och njöt!

Hur fin bild på mig och pappsen!!!!

Min snygga brorsa!

Vi började festen med oliver.

Jag tog ”Rotsellerikebab”, hummus, grillad gemsallad, siracha & syrad lök. Det var en jäkla pang rätt! Fy fan vad gott det var!

Maten kom in och några enheter insulin skulle in

Just ja, fotar i princip allt.. haha

Kalaset några timmar senare avslutades med espresso

Sen hände något jag aldrig trodde. Vi alla tre tog en varsin Voi och rullade hem till söder igen. Och herregud vad guldet var! Jag har förståelse för att det sker olyckor då det kändes väldigt vingligt… Men kul och kommer definitivt att använda mig av dessa små rackare igen!

Tack för denna sommar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram