26 februari 2018 |  Helg

Uppfriskande helg

Ännu en fantastisk helg har passerat och det var en helg som från början såg ut att bli väldigt lugn, men slutade med en massa härliga saker!

Det började i fredags. Jag var inte sist med att roffa åt mig en stor godispåse när det delades ut på jobbet, haha! Ni skulle varit med. Det var sjukt mycket godis och det slets och revs i alla kartonger. Är inte det lite typiskt? Jag är ingen smågodis person utan en mer choklad-lover men det är altid bra att fylla på skåpen hemma när blodsockret dipper.

Laddade upp med mat, vin och en film jag länge velat se. Var redo att inta fredagsmys när min dator helt plötligt väljer att uppdatera. Det var itne några minuter som det brukar utan det tog 45 minuter (!!!).

Det blev lördag och jag var redo för goo-frulle. Banan, yoghurt, kaffe, leverpastejsmackor till en bra blodsockerkurva.

Denna ”granola” köpte jag i USA och fy satan vad den är god. Vet inte vad som gör den så god då det i princip bara är rostade havregryn men oj så gott!

Vid lunch-tid var det dags att åka till fotograferingen. Träffade en så himla fantastisk tjej som studerar bild/fotograf och eftersom vi klickade så bra bestämde vi för att ta nya bilder till bloggen/instagram och hon fick fler bilder till sin portfölj som behövs när hon sen ska söka massa jobb. Men det behöver hon knappt då honr redan kirrat en massa jobb redan =D

Jag blev även stylad och sminkad av en make-up artist! Åååå älskar att bli fixad! haha

En liten sneak-peak på hur några av bilderna blev. Grymt snygga och jag ser fram emot att få några av de 600 bilderna redigerade!!!

Efter många timmar av jobb velade jag om jag hade ork att åka in mot stan. Vi tog ett glas vin hemma i värmen först och bestämde oss sedan för att möta upp lite nya vänner (för mig) och sedan ta det därifrån. Inga som helst förpliktelser. Skönt.

Det blev en väldigt rolig kväll och bilderna som togs såg mer eller mindre ut såhär. Suddiga som tusan. Kvällen fortsatte på baren vi satt på, blev vän med bartendern, fick veta allt om överrörlighet och insåg att jag är jäkligt stel (kylskåpsstel), diskuterade hur problematiskt förhållande kan vara – fick vara vittne till ett ”kärleksbråk” som jag inte har någon aning om hur det slutade, inspirerade mina nya polare till att läsa på om diabetes och jag lärde dom både det ena och det andra. Det var länge sen som jag träffade personer som inte visste om att diabetes är uppdelat i typ 1 och typ 2. Att få kommentaren om att -Varför har du diabetes? Är det inte bara äldre och tjocka som får det?

Ja, det finns mycket att jobba på, på den fronten!

I vilket fall som helst slutade kvällen/natten bra med USA-snack, countrymusik och skratt. Somnade med både kläder och smink kvar vilket inte var lika roligt när jag vaknade i söndags.

Söndagen blev väldigt härlig trots alls. Solen och ljuset gör så mycket för mig. Lugna promenader, god mat, sensorbyte och fix hemma.

Avrundade helgen med film i sängen innan jag somnade. En bra helg, både privat, jobbmässigt och diabetesrelaterat!

Nu är det ny vecka och det snöar som aldrig förr. Jag som är redo för våren…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram