22 januari 2020 |  Diabetes

Upp och ner

Vet inte om det är hormonerna som spelar mig ett spratt men denna vecka har verkligen varit upp och ner, högt och lågt. Både humöret och blodsockret. Jag har en tendens att när det väl känns ”skit” kommer tårarna och jag vill lägga mig under täcket, men sen när det är bra, då vill jag öppna upp skumpa flaskan och dansa så att alla ser.

Är jag ensam om det?

Igår var det årets första Barndiabetesfonden möte och det känns skönt att vara tillbaka. Vi har även två nya stjärnor i styrelsen som kommer glänsa, det är jag helt säker på! När jag kom hem blev det snabbt middag och jag tänkte jag skulle öppna upp filen med alla bilder som jag hade fått men somnade på ca 1 sekund.

Därför, i morse öppnade jag upp mappen, med bilder, och fick ett rejält lyckorus. Bilderna jag fick upp var helt fantastiska. Jag förstår knappt själv att det är jag på bilderna och lämnade sängen med ett glädjerop, dansade samtidigt som jag bryggde dagens första kopp kaffe. Nu vill jag bara visa er allt på en och samma gång men -hold your horses, Sara!

Ni får helt enkelt nöja er med dessa bilder för nu! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram