8 juli 2020 |  Mat

Upp och ner

Gårdagen var en omtumlande dag känslomässigt. Jag hade en tid för att byta ut ”plåstret” på förmiddagen. Det är i sig inget jobbigt eller obehagligt. Sjuksystern som jag träffade var oerhört trevlig och genuin. Allt gick fort och jag fick under den korta stunden jag var där förklara många gånger att detta är tyvärr inget val och jag kan inte göra så mycket mer än att bara hålla ut.

Jag gick därifrån och åkte snabbt till andra sidan stan för att lämna in min symaskin på lagning. På bussen hände något. Det var som att benen vek sig och jag kände att jag var tvungen att hoppa av. Tårarna forsade ner och jag tänkte på hur synd sjuksystern tyckte om mig. Hon tyckte mer synd om mig än vad jag tycker själv. Allt blev en storm inombords och jag ringde till min familj. Jag stod alltså mitt på Odenplan gråtandes över något jag inte riktigt visste anledning av. Jag pratade ut och kunde säga hej då med ett leende.

Jag var hemma en snabb stund för att smälta allt och jag kan nog inte förklara hur tacksam jag är över mina sociala medier. Jag försöker visa en mer personlig sida vilket har varit en nervös känsla men jag får så mycket fin respons att jag blir alldeles varm i kroppen.

Jag åkte in till stan för en kaffe med Kim! Så himla trevligt. Energin kom tillbaka!

På kvällen mötte jag upp Camilla och hennes två helt fantastiska hundar på Grus Grus. Tyvärr var det ingen mat på deras uteservering så vi började med ett glas.

Vi hade mycket att prata om då jag firade midsommar med Camilla och mamma då hela ”helvetet” bröt loss, haha. De har alltså stöttat mig så mycket under tiden jag låg inne och nu efteråt med!

Vi hamnade på Ciao Ciao och den mat som jag kunde äta (glutenfri) var pasta. Jag gillar inte pasta generellt och minns knappt inte senast jag åt pasta (?! lite konstigt kanske) men denna pasta Arrabiata var bland det godaste jag ätit! Jag åt inte upp allt och fick med en doggiebag hem som blir till lunch! Smaskens!

Bästa sällskapet också, Nala!

hur mysigt?

Vid Fridhemsplan kramades vi hej då och jag tog en promenad hem i det vackra Stockholm! Jag kände mig så tacksam över att jag har personer runt om mig som verkligen stöttar och vill mig väl. De tror på mig, mer än vad jag ibland tror på mig själv. Det är inget som jag tar för givet.

Min familj, mina vänner. Jag är inget utan er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram