12 december 2020 |  Helg

Underbara helg

Jag minns det som igår när min granne bjöd på fest. Hon var (och är fortfarande) ett energiknippe med mycket vilja och driv. Hon förklarade att hon skulle söka spontant till Idol. Sagt och gjort! Om jag inte minns fel kom hon trea?! och är en av deltagare till MELLO 2021. Herregud!

Vi sågs igår på en drink där vi var helt ensamma (vänligt som tusan) och jag fick till och med höra texten till låten som fortfarande är en hemlis. Det är så spännande!

Yes. Här har ni mig.

Idag gick jag på långpromenad och gick förbi Vintervikens trädgårdar. Fick en så mysig och härlig känsla i hela kroppen när jag såg att det var öppet! Det var fik/mat/dryck och även en liten gullig kvinna som sålde sin keramik ”konst”.

Blev helt lyrisk och har bestämt att gå dit i morgon med sällskap för lunch! Hoppas jag får med mig någon! Glad var jag i alla fall!

Efter att ha uträttat mitt mission, köpa en HDMI kabel, mötte jag upp min bästis för promenad. Det slutade med Glühwein på Långholmen. Nej men så jäkla trevligt. Vi har inte setts på hela 2 månader (vilket är verkligen illa, ännu en gång – corona) så det var verkligen så mys att äntligen ses!

Nöjd tjej.

Efter att vi sagt hej då gick jag förbi en second hand butik och kvinnan som jobbade där var så trevlig! Vi snackade på om allt möjligt, hon berättade om hur butiken kom till och jag fick med mig det gulligaste fotot med mig hem! Kände att det passade mig 😉

Nu har jag landat hemma, svirat om till myskläder och funderar på om det kanske blir pizza till kvällens middag. Det var länge sen och jag är nog lite sugen på en ricotta/ägg/ost variant. Tror att det kan bli smarrigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram