21 februari 2018 |  Diabetes

Type 1 type happy

För exakt en vecka sen, på alla hjärtans dag, träffade jag den här vackra, drivna och unga tjej, i Brentwood, Los Angeles. Jag har följt henne en längre period och det var en ära för mig att få en fika med Gretchen.

Gretchen fick Diabetes typ 1 2014 och har sedan dag ett haft en positiv inställning till livet trots en kronisk sjukdom. Bara där känner jag att hon och jag delar så otroligt mycket! Hon är som jag en morgonpigg person med mycket energi, en förkärlek till att skapa spännande recept, fotografera och helt enkelt njuta av livet.

Vi pratade om allt, ALLT verkligen. Hur livet skiljer sig från Sverige jämfört med Californien, hur vi presenterar oss själva för nya personer/jobb/dejter, olika typer av familjeförhållande och hur diabetes kan påverka och såklart hur vi tillsammans kan göra livet med diabetes lite mer njutningsfullt! För det är viktigt.

Det är så inspirerande att äntligen få träffa sina idoler i verkligheten och få det bekräftat att även jag är en idol som de sett fram emot att få möta. Det är galet, på ett bra sätt.

Inte nog med att hon har ett stort instagram-konto och hemsida så jobbar hon även påMyabetic som Community Manager!!! Så COOLT! Jag har några av deras väskor som jag älskar och de finns ju även att köpa hos DiabeticDesigned. Tycker att det är så häftigt att se alla inspirerande unga personer som kämpar för att livet med diabetes ska bli lite mer färgglatt. Ni vet säkert vem hon är och känner igen hennes alias som är just precis vad hon är Type One Type Happy!

Vi har redan börjat planera nästa gång vi ska ses och se till att planera in något spännande även i Stockholm! Hur kul vore inte det?

Herregud, nu när jag ser på bilderna ryser jag. Tänk att sociala medier för oss samman. Jag har vänner världen över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram