22 juli 2020 |  Diabetes

Typ 1 diabetes

Klänning: Aeryne

Jag har genomgått en tuff period (och jag vet att jag inte är ensam att göra det). Jag har tänkt otroligt mycket på livet, vad som är viktigt för mig och jag har insett att min familj och vänner har stöttat mig och hjälpt mig att hantera denna tuffa tid/period. Idag blev jag av med katetern som placerades där på grund av en sepsis/blodförgiftning (lång historia väldigt kort). Jag är nu mer eller mindre fri och kan sakta men säkert återgå till mitt normala liv. Men det är en sak jag vill säga. Med eller utan en kronisk sjukdom som typ 1 diabetes kommer det att finnas perioder då livet kan kännas tufft.

Och det är ok! Jag uppmuntrar dig att öppna upp och kommunicera med någon du litar på. Livet kan kännas för mycket ibland. Du kan inte alltid hantera det på egen hand. Inte ens jag. Ibland behöver du hjälp, och att be om hjälp är en styrka.
För mig är det viktigt att jag definieras av vad jag kan göra (vad jag är kapabel till), inte definieras av vad någon sjukdom säger att jag inte kan göra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Feeling insecure sometimes? Yes, me to!The good news is you’re not alone. Insecurity is universal with or without diabetesWe all doubt ourselves from time to time and I know that diabetes isn’t helping. But I’m here for you and to be honest with you, I don’t have the best confidence. But it’s getting better!When I was a younger, I refused to be a person in the spotlight. I didn’t like the feeling of knowing people were looking at me. Or, later on, I didn’t even tell my previous dates that I had diabetes. Not that I was ashamed of the fact that I had a chronically disease - I didn’t have the confidence to let another person see who I was.It’s not easy to break a pattern that’s not healthy. But it’s not impossible. One thing that has helped me is to always remember that comparing myself to others - is bullshit. We don’t have all the information on other people’s life’s, so it’s impossible to compare “apples to apples” or blood sugar curves to blood sugar curves 💕
...

Följ mig på Instagram