22 juli 2020 |  Diabetes

Typ 1 diabetes

Klänning: Aeryne

Jag har genomgått en tuff period (och jag vet att jag inte är ensam att göra det). Jag har tänkt otroligt mycket på livet, vad som är viktigt för mig och jag har insett att min familj och vänner har stöttat mig och hjälpt mig att hantera denna tuffa tid/period. Idag blev jag av med katetern som placerades där på grund av en sepsis/blodförgiftning (lång historia väldigt kort). Jag är nu mer eller mindre fri och kan sakta men säkert återgå till mitt normala liv. Men det är en sak jag vill säga. Med eller utan en kronisk sjukdom som typ 1 diabetes kommer det att finnas perioder då livet kan kännas tufft.

Och det är ok! Jag uppmuntrar dig att öppna upp och kommunicera med någon du litar på. Livet kan kännas för mycket ibland. Du kan inte alltid hantera det på egen hand. Inte ens jag. Ibland behöver du hjälp, och att be om hjälp är en styrka.
För mig är det viktigt att jag definieras av vad jag kan göra (vad jag är kapabel till), inte definieras av vad någon sjukdom säger att jag inte kan göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram