8 april 2021 |  Diabetes

Två intensiva dagar

Det är en intensiv vecka som jag vet att jag nämnde för er och dagarna går i ett. Igår, onsdag, var jag efter jobbet en sväng ut till Tyresö (det var långt att åka så var hemma sent) för att hämta filmkameran jag får låna till min YouTube kanal! Och JO, det blir ett avsnitt att se fram emot. Det blir inspelning på lördag med en kvinna som jag ska prata Diabetes och sex tillsammans med. Hur spännande?!

Nu ikväll har jag precis avslutat tredje veckan av min kvällskurs, Digital Communications, som jag går på Berghs. Denna kväll var otroligt intressant då det pratades om rörligt material samt film. Precis det som jag vill öka mina kunskaper inom. Fick även en ”peak” av läraren att ”Sara, du behöver struktur” haha. Ja. Stämmer.

Just ja! Fick även ett bud av ”Diabeticbox” för april månad. Ett väldigt härligt initiativ och jag beundrar deras entreprenörskap till 100%. Kom i kontakt med en av grundarna, Anton, och ser fram emot en framtida kontakt!

Nu ska jag äta en sen torsdagsmiddag, strukturera upp inför lördagens inspelning och sova. Hoppas ni mår bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram