27 april 2020 |  Mat

Två i familjen som har t1

Det var en härlig helg hemma i Norrköping och trots en ganska så otippad försening från Stockholm kom vi till slut fram till Norrköping.

Efter lite chill i soffan så poppades champagne för att fira pappa som fyllde år på fredagen!

Pappa fick en så himla fin Barometer, då barometern på båten pajat… Får se om det kommer upp på båten eller om den kanske hamnar hemma i huset istället 😉

Min älskade pappa har som ni redan vet också diabetes och fick det efter mig. Även om det inte är kul att ens nära också får diabetes men jag kan verkligen uppskatta att ha någon i min närhet som kan förstå ”på riktigt” hur det kan kännas med ett hög/lågt blodsocker osv.

Han får stå ut med mycket men trots att jag kan ibland vara en ”pain in the ass”, så vaknar han alltid upp med ett leende. Trots diabetes och andra världsliga saker så finns han alltid där med ett engagemang! En stor inspiration. För trots diabetes går det att både dricka champagne och njuta av livets härligheter!

Sen var det dags för middag!

In i sista sekund tog vi fram några kräftor att äta till förrätt som var kvar från fjorlårets kräftfiske!

Nej men alltså! SÅ GOTT!

Middag blev oxfilé med chevre, potatis i en god ”röra”. En dra mig baklänges middag!

Det blev söndag och det var länge sen jag vaknade upp med ett dygn (24 timmar) som såg ut så här!

Kaffedags!

Något som jag längtar efter när jag är i stockholm är att ”bara” kunna gå ut genom altandörren.

Dagen fortsatte med lunch med min bästa vän Denise, en seg tågresa som fick mig att må fruktansvärt dåligt. Kom hem och var tvungen att gå och lägga mig, det kändes som jag höll på att få upp frukosten på tåget…

Kunde framåt kvällen ta en sväng till affären för att handla mat!

Det här med åksjuka kommer nog aldrig försvinna trots att det blivit mycket bättre sen jag var liten. Då kunde jag knappt åka buss.. haha!

2 kommentarer till “Två i familjen som har t1”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

  Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

  @olehenriksen
  ...

  Följ mig på Instagram