8 januari 2018 |  Middag

Tryffelolja, murklor och lite vin

Vilken härlig helg jag hade! Allt som hände var i princip helt oplanerat och det är det som jag älskar mest. Det spontana i livet. Något jag borde bli bättre på, eller kan man bli mer spontan? Nåväl, här kommer lite bilder från helgen som summerar det allra bästa.

I fredags gick jag förbi denna lilla flarra i butiken och om jag ska summera min blick till en emoji är det den som är glad med två hjärtformade ögon ** Ser ni tryffeln som ligger i botten av flaskan? Det här är bättre än guld! Vill ni ha ett tips? Skala några potatisar, spara skalet och låt skalen marineras i tryffelolja (går såklart bra med vanlig olja) och salt, in i ugnen i ca 15 minuter. Klart. Nu har du världens godaste chips!

Efter min tryffelmiddag drog vi vid 10-tiden spontant till en Österrikisk bar för Gulaschsoppa och vin. M Bargo har den bästa pub-maten. Soppan var inte till mig då jag redan käkat men kunde inte hålla tassarna i styr så vi delade familjrärt 😉

Det blev snabbt lördag och jag startade med en lugn morgon med att beundra mina nya naglar (!!!) och kaffe.

Solen sken och trots att det var som söndag gjorde jag en chansning att åka in till stan för att leta soffa. Och det gjorde jag! Hamnade i ett så otroligt härligt showroom på Östermalm och blev kär i allt. Önskar att jag vore miljonär och kunde shoppa upp hela inredningen.

På kvällen tog jag med mig en flaska vin och fond som skulle ingå i kvällens middag

Satte killarna i arbete! Skala potatis med långa naglar är inte att föredra.

Vad lagade vi? Kyckling med murklor, grädde, gele och potatismos. En jäkligt god och lätt rätt att göra.

Timmarna gick fort och klockan blev närmre 1 innan vi tackade för oss och åkte hem. En mycket lyckad lördagskväll minsann.

Söndagen blev en riktigt skön söndag. Bakade bröd, chokladbollar och handlade mat. Gick på långpromenad i ett blåsigt Stockholm och såg himlen som resten av Sverige ville visa upp på sociala medier. Såg på lite serier och unnade mig ännu en söndagsmiddag med tryffel. Undrar om jag kommer tröttna på det? Hoppas inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram