19 februari 2019 |  Blogg

Tisdag

Något som jag är bra på är att köra på trots att kroppen säger nej. Jag har känt mig hängig idag men tänkte som jag skrev i morse att jag ser hur det går. Jo tack. Gasen i botten och jag betade av möte efter möte, till och med under lunchen. Efter jobbet blev jag bjuden till Jungle Juice Bar för en juice. Trodde det var Joe and the juice jag skulle i och när jag sprang omkring där i regnet tappade jag det. Tappade energin och kände hur febern började anta min kropp. 

Jag sprang ändå in på Zara för att handla en outfit till torsdag (barndiabetesfondens årsmöte där jag kommer bli invald som sekreterare) samt till fredag då jag ska hålla event i Berlin och gå på fest på kvällen med MySugr. 

Nu ligger jag här, helt utslagen och har absolut ingen energi kvar. Kroppen är varm samtidigt som jag ligger under två tecken och fryser. Ni hör ju. 

Ska sova tidigt och hoppas det går över. Ska även försöka ta mig ner till affären och köpa lite ”piller” som jag fick rekommenderat nu när det inte passar sig att ligga hemma! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram