14 augusti 2020 |  Diabetes

Timesulin 2 for 1

okej men vänta nu! Ni vet att jag har pratat om denna fantastiska produkt tidigare och jag kommer fortsätta. Och nu med ett så himla fantastiskt erbjudande, endast IDAG – 14 augusti!

Så, om du anger koden ”Summer2020” hos Timesulin så får du 2 stycken för priset av 1! Jag tycker verkligen ni som använder er av pennor ska in och kika på hemsidan och enligt mig har det räddat både mitt överbelastade huvud (jag menar att vi diabetiker har så mycket annat att tänka på) och har även räddat de stunder jag blir osäker på riktigt om jag faktiskt tog mitt insulin eller inte.

Hej Hopp vad bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram