4 juli 2020 |  Helg

Tillbaka till lugnet

Jag valde att spontant åka buss ner till Norrköping igår då tågen dels var otroligt dyra och dels för att de gick sällan (det är banarbete). Jag kan bara säga att de 2 timmar ner var hemska. Jag var så åksjuk att jag trodde jag skulle behöva hoppa av bussen.. Men jag höll ut!

Jag kom hem igen och ände direkt att detta var det jag behövde. Lugnet. När jag är i Stockholm har jag svårt att ta det lugnt och det är inte det jag behöver just nu i och med att jag fortfarande känner mig lite skör.

Pappa grillade lamm som blev fredagens middag tillsammans med färskpotatis och sallad. Så himla gott!

Nu kommer jag vara här till måndag och jag längtar till skogspromenader, långa morgnar med kaffe som fylls på och god mat!

Jag ska ikväll försöka göra glutenfria flatbreads! Återkommer om det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram