7 mars 2019 |  Event

Throw back

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår så bra. Jag är överöst med arbete och har därför inga uppdaterade bilder på varken mig själv eller på något annat. Därav så får ni se två bilder från när Kajsa gjorde en undersökning på mig omjag hade ”fettknölar”. Jag har ju använt pennor (insulni) i över 16 år och jag har då aldrig fått några som helst instruktioner om att det är viktigt med rotation osv. Jag har varit usel på att byta kanyl och att faktiskt se värdet i att rotera.

Det fina med den här undersökningen var att mina knölar har nästan helt och hållet försvunnit och det är dels för att jag började rotera och såklart för att jag nu har haft pump i några månader. Det är ett tecken på att det gör stor skillnad. Trots att jag är smal och att det kan tyckas vara otroligt ytligt är det något som jag har stört mig på.

Ikväll ska jag faktiskt äta middag med Kajsa som ni ser på bilden och förhoppningsvis ska vi styra ett event lite senare här i Sverige för ER!

Håll tummarna nu!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram