7 mars 2019 |  Event

Throw back

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår så bra. Jag är överöst med arbete och har därför inga uppdaterade bilder på varken mig själv eller på något annat. Därav så får ni se två bilder från när Kajsa gjorde en undersökning på mig omjag hade ”fettknölar”. Jag har ju använt pennor (insulni) i över 16 år och jag har då aldrig fått några som helst instruktioner om att det är viktigt med rotation osv. Jag har varit usel på att byta kanyl och att faktiskt se värdet i att rotera.

Det fina med den här undersökningen var att mina knölar har nästan helt och hållet försvunnit och det är dels för att jag började rotera och såklart för att jag nu har haft pump i några månader. Det är ett tecken på att det gör stor skillnad. Trots att jag är smal och att det kan tyckas vara otroligt ytligt är det något som jag har stört mig på.

Ikväll ska jag faktiskt äta middag med Kajsa som ni ser på bilden och förhoppningsvis ska vi styra ett event lite senare här i Sverige för ER!

Håll tummarna nu!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram