12 november 2019 |  Diabetes

The Queen of Injections

Det var en riktigt tuff dag igår för min del. Jag kände mig alldeles död när klockan ringde, tog beslutet att åka till jobbet (velade fram och tillbaka), tog fel tåg och kom alldeles för sent till jobbet och mötet som var inplanerat. Dagen fortsatte i samma spår och vid 14-tiden kände jag mig färdig. Pms, trötthet efter helgens alla intryck för mycket att jag åkte hem – somnade.

Ibland glömmer jag bort att det faktiskt behövs återhämtning. Men det är så viktigt. Idag däremot vaknade jag på strålande humör, energi som vanligt och jag känner mig tillbaka på banan igen. Jag är så kär i mitt jobb att det nästan känns galet. Att få all den feedback jag får från alla ER! KÄRLEK. Det går inte en dag utan att jag vill åka runt i Sverige, i hela världen och möta just er. Det är det som får mig att rulla på som jag gör.

Att visa att diabetes inte är sjukdom jag accepterar, förklara att det handlar inte om kost, det har inget att göra hur jag äter. Men att det är en sjukdom som inte kommer få ta över mina val eller förstöra mina drömmar. Jag har utsett mig själv som Drottningen av Injektioner. Jag är bäst på min sjukdom, mina insulinsprutor, hur många enheter jag sprutar in och jag är bäst på att vara precis den jag är. Precis så som jag vill att DU ska känna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram