12 november 2019 |  Diabetes

The Queen of Injections

Det var en riktigt tuff dag igår för min del. Jag kände mig alldeles död när klockan ringde, tog beslutet att åka till jobbet (velade fram och tillbaka), tog fel tåg och kom alldeles för sent till jobbet och mötet som var inplanerat. Dagen fortsatte i samma spår och vid 14-tiden kände jag mig färdig. Pms, trötthet efter helgens alla intryck för mycket att jag åkte hem – somnade.

Ibland glömmer jag bort att det faktiskt behövs återhämtning. Men det är så viktigt. Idag däremot vaknade jag på strålande humör, energi som vanligt och jag känner mig tillbaka på banan igen. Jag är så kär i mitt jobb att det nästan känns galet. Att få all den feedback jag får från alla ER! KÄRLEK. Det går inte en dag utan att jag vill åka runt i Sverige, i hela världen och möta just er. Det är det som får mig att rulla på som jag gör.

Att visa att diabetes inte är sjukdom jag accepterar, förklara att det handlar inte om kost, det har inget att göra hur jag äter. Men att det är en sjukdom som inte kommer få ta över mina val eller förstöra mina drömmar. Jag har utsett mig själv som Drottningen av Injektioner. Jag är bäst på min sjukdom, mina insulinsprutor, hur många enheter jag sprutar in och jag är bäst på att vara precis den jag är. Precis så som jag vill att DU ska känna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram