22 januari 2018 |  Middag

The Nest

Lördagen var planerad in i minta detalj för min tjejkompis som har fyllt år. Det skulle självklart firas med dunder och brak, på bästa sätt! Vi hade bokat in oss alla på The Nest som tillhör Downtown Scandic Hotel och det är deras nyöppnade spa. Jag låter bilderna tala för sig själv.

Vi hade bokat in en frukost först högst upp. Så himla tur med vädret, solens strålar veerkligen sken in. Det gjorde verkligen gott för själen!

Det fanns en massa gott att välja bland och färsk frukt. Mums!

Efter några timmar av frukost mys fick vi morgonrockar och tofflor. Dags för att bli introducerade till spa-avdelningen!

Denna utsikt, tillsammans med ett glas vin och solen i ansiktet! Behöver jag säga mer?

Fick även en uppfriskande rödbetsshot.

Gjorde ett snabbt stopp hemma för att hänga upp de blöta kläderna på tork för att sedan ansluta med gänget för lite bubbel och snacks innan vi hade bokat bord på Pinchos.

Drinkarna var vekrligen overkill. Gillar man godis så kommer man definitivt att älska detta ställe!

Min mat-bild. Inte det lättaste att få med mat och blodsocker med en hand. Haha, måste sett sjukt konstigt ut när jag tog denna…

Det var ett härligt ställe men jäklar vilket strul jag tyckte det blev med beställning. Tvungen att ladda ner deras app för att via den beställa dryck och mat. Svårt att göra en specialbeställning eller en drink som inte fanns med i appen. Men det vägdes upp av det härliga sällskapet!

GÄNGET!!! Alltså så himla rolig dag. Det var länge sen som jag hade en heldag som denna. Det blev inte en jättesen kväll då tröttheten kom ikapp runt midnatt. Men oj vilka roliga bilder och fina minnen jag har efter den här dagen. Allt var verkligen helt perfekt. Maten, humöret, blodsockret, drinkarna, och självklart – alla dessa fantastiska BRUDAR! Det kommer bli svårt att överträffa efter en helg som denna.

Men nu blir det nog lugnt ett tag framöver…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram