2 juli 2018 |  Blogg

Testa nya saker

Det är måndag och även om jag är pigg och allert idag känns det lite tungt att jag har 3 veckor kvar innan min semester. Lite avundsjuk på mina nära som har ledigt nu, men den som spar – han har! 

För att inte bli allt för deppig har jag ändå fyllt mina dagar med en jäkla massa roliga aktiviteter. Och i fredags stod det paddla kajak på schemat!

Efter en härlig tur med kajaken mötte vi upp lite vänner i en park i närheten. Det blev en lång och härlig kväll!

När resten skulle iväg på annat stohej gick vi hem till mig, jag tog på mig en extra tröja då det började bli kallt för att sedan möta upp min granne och mat. Tyvärr hade köket redan stängt när vi kom och fick en påse chips som plåster på såren (hangry?!). Det blev en väldigt rolig kväll och ett roligt avslut på en fredag som jag från början hade helt oplanerad. 

Dumt att jag skulle upp tidigt på lördagen men jag hade så roligt att det var värt att inte få tillräckligt med sömntimmar. Ibland blir det så och det är tur att det inte händer för ofta. Jag brukar annars vara den ”tråkiga” som alltid går hem först, tills nu! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram