25 november 2020 |  Blogg

Tandproblem och tips på glutenfritt bröd

Igår eftermiddag/kväll hade jag en rutinkontroll hos mig fantastiska tandläkare. Det är en vän till mig och det känns så skönt att gå till någon som känner mig. Vet inte hur många gånger vi har stått och hjälpt varandra hem efter krogen, vi har dansat tills morgonsolen är på väg upp och vi har följt varandra genom livet. På senaste lite mindre men ändå väldigt skönt att jag litar på henne! För två veckor sedan lossnade en gammal lagning… Fick panik och kände återigen att detta år inte riktigt är mitt år. Men hon lugnade mig igår och sa att det inte var något farligt och bokade in en tid för lagning i början av december. Skönt. Dock inte gratis.

Sen ett annat tips! Jag bakar en jäkla massa men älskar ändå att testa och köpa bröd. Variation gäller inte bara mat, utan även bröd. Dessa två har jag köpt förut och vet av erfarenhet att de inte finns överallt. Men de är verkligen goda och glutenfritt köpebröd kan smaka fnöske. Inte dessa två. En annan sak jag kan störa mig på är att glutenfritt bröd redan är skuret i alldeles FÖR TJOCKA SKIVOR! Va tusan! Varför? Vissa skivor är så stora att man inte ens vill ta en tugga. Suck. Dessa två sorter kan jag verkligen rekommendera. De är goda och värt varenda krona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram