17 december 2018 |  Mat

Tågfel, julbord, fest och en massa snö

Helgen! Det var en lugn helg blandat med en massa festligheter. Och det var på tiden att faktiskt köra en utekväll. Var så länge sen!

Det började i fredags med jobb i Västerås. På tåget tillbaka till Stockholm fastnade vi precis utanför Stockholm och vi stod stilla i 1 1/2 timma. Så segt. Det som planen var från början blev inställd och jag åkte direkt tillbaka till kontoret för Julfest!

Min mobil är på lagning så därav lite mer suddiga bilder.

Vad tycker ni om julbord? Eftersom tåget blev sent blev även lunchen sen och var inte ett dugg sugen på varken mat eller julbord när det var dags.

Lördagen bestod av lite jobb och medan jag väntade på att filerna skulle laddas upp passade jag på att sminka mig och ta på mig min nya kjol kvällen till ära!

Hur tjusig är inte min vän? Och hennes byxor!!! OMG. Vi gick till cliff barnes och vi tog in lite snacks och vin!

Vid 23-tiden gick stället från tomt till megafullt och det förvandlades till en ”after-ski” klubb. Musiken var så bra och det var till och med tillåtet att stå på borden. Ett ställe ni måste besöka om ni är danssugna!

Länge sen det togs vimmelbilder, haha. Nu för tiden har man bara suddiga mobil-kamera-bilder. Blev så glad när jag såg en riktig kamera, haha!

Söndagen blev lugn. Jag var inne i stan och testade hattar och bara strosade omkring.

Rundade av med en promenad i snön! Herregud vad snö det kom och ja, det är mysigt trots att jag vet att jag kommer hata snön, kylan osv efter jul.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram