2 mars 2018 |  Diabetes

Tacksam över min CGM

Hur är er fredag?

Min är helt fantastisk och dagen bara rusar iväg. Ett tecken på att jag börjar bli äldre?

Jag sitter på väldigt mycket möten under veckorna vilket ibland kan bli ett evigt planerande kring min sjukdom. Eller, mer att komma ihåg att ta med sig lite druvsocker osv. Jag fick idag under ett möte en liten notis. En notis som jag är glad över. Inte för att det händer men att min app ”guardian connect” hjälper mig i vardagen. Denna lilla notis gjorde att jag kunde förhindra att få en känning. För en känning under ett viktigt möte när hjärnan behöver vara i sin ordning är inte speciellt roligt.

Solen skiner fortfarande och jag ska senare på lite skönhetsfix och sedan blir det fredagsmys. Härligt!

Vad har ni för planer för denna fredag? Helgplaner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram