29 januari 2020 |  Diabetes

Ta kontrollen

Min diabetes är inte mitt fel, men, det är mitt ansvar hur jag hanterar sjukdomen. Precis som du.

Jag väljer att förespråka och prata om att förbättra vår livskvalitet genom vårt sätt att tänka. Vårt ”mindset”. Diabetes är inte egentligen problemet, utan problemet ligger i hur vi tänker. Små vanor leder till stora förändringar. Tro mig, det är sant.
Jag har idag kontrollen över min diabetes och du kan få det med.
Kontroll tillsammans och med hjälp av all den ”utrustning” som jag har idag. Injektioner (Fiasp och Tresiba) samt DexcomG6.

Gör små förändringar, prova och kanske ändra igen, prova igen osv. så kommer du att se positiva resultat!
Det är idag enkelt att hålla sig uppdaterad om forskning, nya hjälpmedel och hur framtiden ser ut. Tacka vet jag internet (låter som jag är hundra år typ). Det kan kanske tyckas provocerande att säga saker som dessa men jag tror stenhårt på att det finns en kraft bakom vad vi väljer att fokusera på.

På senaste tiden har jag hört så otroligt mycket om olika dieter och matscheman som kan hjälpa och ja, mat är en central del av våra liv och kan såklart underlätta hanteringen av blodsockret. Men det måste vara värt att göra uppoffringar och glöm inte bort att ha ett konsekvenstänk. Kanske den viktigaste fråga, Hur mår du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram