20 januari 2019 |  Helg

Ta hand om sig själv

Jag, som ni kanske har märkt, har känt någon form av en ostabil känsla. Jag mår bra. Det kommer en släng av känslor som får mig att isolera mig. Från allt och alla. Detta fick en liten konsekvens i fredags och jag har nu i helgen försökt att prata med mina vänner och min älskade familj. Allt för att inte hamna i ett gammalt mönster som jag vet att jag inte mår bra av. 

Jag har gråtit och när jag trodde det inte gick att gråta mer kom det ytterligare en flod av tårar. Ibland är livet svårt att hantera och det med eller utan diabetes. Jag är glad över pumpen. Har inte tänkt alls på min diabetes i helgen vilket har varit skönt. Och ändå haft en stabilt blodsocker. 

Jag minns att min behandlare jag hade när jag var sjukskriven berättade för mig att ”när känslor som du tycker är obehagliga kommer. Försök att vara nyfiken på dom istället för att skjuta bort dom. Du kommer efter hand att veta hur du ska hantera dom och dig”. Det här är något som jag verkligen har tagit till mig. Det går inte att vara förberedd på allt som händer men när en känsla kommer är det bästa att försöka förstå och hantera det. 

Nu har jag i helgen funderat, tänkt och skrivit ner mina tankar. Jag är redo för en ny vecka. Nu är jag laddad. Och det hade inte gått utan mina vänner och min familj!

Tack! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram