20 januari 2019 |  Helg

Ta hand om sig själv

Jag, som ni kanske har märkt, har känt någon form av en ostabil känsla. Jag mår bra. Det kommer en släng av känslor som får mig att isolera mig. Från allt och alla. Detta fick en liten konsekvens i fredags och jag har nu i helgen försökt att prata med mina vänner och min älskade familj. Allt för att inte hamna i ett gammalt mönster som jag vet att jag inte mår bra av. 

Jag har gråtit och när jag trodde det inte gick att gråta mer kom det ytterligare en flod av tårar. Ibland är livet svårt att hantera och det med eller utan diabetes. Jag är glad över pumpen. Har inte tänkt alls på min diabetes i helgen vilket har varit skönt. Och ändå haft en stabilt blodsocker. 

Jag minns att min behandlare jag hade när jag var sjukskriven berättade för mig att ”när känslor som du tycker är obehagliga kommer. Försök att vara nyfiken på dom istället för att skjuta bort dom. Du kommer efter hand att veta hur du ska hantera dom och dig”. Det här är något som jag verkligen har tagit till mig. Det går inte att vara förberedd på allt som händer men när en känsla kommer är det bästa att försöka förstå och hantera det. 

Nu har jag i helgen funderat, tänkt och skrivit ner mina tankar. Jag är redo för en ny vecka. Nu är jag laddad. Och det hade inte gått utan mina vänner och min familj!

Tack! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram