12 februari 2018 |  Mat

Sunday funday

Det är helt fantastiskt att det är så många som är inte här och som vill kika på vad jag har för mig. Yey! Välkomna. 

Jag har precis landat på hotellet ensväng innan middag och är ganska så mör i mina fötter då det har varit en väldigt aktiv dag runt om i Santa Monica samt Venice. Precis som jag hade planerat. 

Det här är ju den platsen där flest turister är. Jag ser mig inte som en turist då jag känner mig som en ”local”. Men så fint att det är svårt att låta bli att ta fram kameran och ta ett foto.

En lite shoppingtur! Missade att plocka med mig en snygg blus inför veckan så det fick bli en sväng inne på Bloomingdales, tur för mig att det var rea!

Lunch I Venice med mina nya vänner från Brasilien! 

Club Sandwich. Oh herre vad jag fick kämpa för att få glutenfritt bröd, och om jag fick betala extra för det? Eh, ja, som en hel måltid extra… Tur att jag var hungrig och att det smakade helt fantastiskt! 

På vår väg tillbaka mot Santa Monica. Ah jäklar vad härligt att promenera i sanden, barfota!

Samma som gårdagen så har jag träffat en massa härliga människor som har förgyllt min söndag. Även om det kan tyckas vara en ytlig atmosfär så är det otroligt upplyftande att hela tiden mötas av personer som är positiva. Eller verkar vara positivt lagda. De hjälper en, frågar om tips, vill veta vem man är osv. Jag har nog visat min CGM för alla jag mött när jag fått frågan och jag är i LA för Business eller Pleasure. 

Klockan börjar närma sig 19-tiden och det kommer bli en lugn och tidig kväll för mig trots en inbjudan till ett roof top i downtown. I morgon måste jag vara pigg och alert. Taxin hämtar mig vid 8 och då är det dags att byta hotell och sedan åka till Northridge. Jag hoppas kunna få tillgång till wifi för att visa vad som händer. Om inte så kommer jag att visa er senare. Har ni några frågor eller funderingar som ni vill jag ska ta med Medtronic? Bara att säga till! Ni som har skrivit och hört av er, toppen. Era frågor är nedskrivna som jag tar med mig till dom. 

Fick en fråga om jag fick välja en Emoji, till min Guardian Connect, vilken det skulle vara. Lite konstig fråga då jag inte riktigt vet. Vad skulle du välja för Emoji till din blodsockermätare? 

Ni lär se detta inlägg närni har måndag, så jag får hoppas att ni sover gott och vaknar upp pigga till en ny och fräsch vecka =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram