25 juli 2021 |  Mat

Summering av dagarna och att hantera ett obehagligt högt blodsockerDagarna går så himla gott och känns knappt som jag hinner med allt men ändå hinner väldigt mycket?! Man kan väl inget annat än att älska sommaren och vädret!

Det har druckits gott vin på kvällarna, badats blandat av ett litet skönhetsingrepp (mer om det senare), god lunch med lax och färskpotatis vid en brygga på söder och såklart det bästa – kex, ost och ett av mina nya favoritviner! Saperavi. Naturvin från Georgien. Testa!

Natten till idag var dock mindre kul. Men å andra sidan händer det så otroligt sällan och jag visste att jag hade mycket och har så roliga saker att se fram emot denna söndag! Några enheter, somnade om för att sedan ta några enheter till, gick och handlade frukost och sedan var allt i sin ordning igen! Skönt.

Nu har jag precis ätit glass med chokladsås och ska ladda upp för mexikansk afton! Vår vän som är från Mexiko ska laga maten och vi får väl hjälpa till så gott det går och jag ser så fram emot majstortilla, guacamole och tomatsalsa och allt det här har han lärt sig från sin mamma som fortfarande bor kvar där! Nej men herregud så trevligt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram