16 februari 2018 |  Frukost

Suger ut det sista från LA

Har sovit som en prinsessa inatt och jag har nu slagit mig ner i hotellets frukostrestaurang för att äta min sista frukost. För idag om några timmar åker jag mot Sverige, ett kallt och snöigt land. Det ska bli skönt att komma i fas igen men dessa dagar kunde definitivt att ha dubblerats.

Är inte klar med denna del av världen än och jag ska med all säkerhet åka tillbaka. 

Men innan jag blir upphämtad ska jag njuta av solen och värmen, och såklart min frukost som precis serverades!!! 

Så hungrig, haha! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Something big happened to me last week 🙌🏻 From #dexcomg6 to #dexcomg7 ! It was a big moment, you can tell by the look on my face 💕#ad and I love that I can see, in the Dexcom app, the trend graph AND the Clarity data 💙 all that in one screen 🤩 YAY to this!

#diabetes #diabetic #t1d #dexcomwarrior #öppendiabetes
...

Guess how many questions I’ve got this weekend regarding the “nicotine patch” I’ve got on my arm 🫠 too many! ...

Följ mig på Instagram