16 februari 2018 |  Frukost

Suger ut det sista från LA

Har sovit som en prinsessa inatt och jag har nu slagit mig ner i hotellets frukostrestaurang för att äta min sista frukost. För idag om några timmar åker jag mot Sverige, ett kallt och snöigt land. Det ska bli skönt att komma i fas igen men dessa dagar kunde definitivt att ha dubblerats.

Är inte klar med denna del av världen än och jag ska med all säkerhet åka tillbaka. 

Men innan jag blir upphämtad ska jag njuta av solen och värmen, och såklart min frukost som precis serverades!!! 

Så hungrig, haha! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram