16 februari 2018 |  Frukost

Suger ut det sista från LA

Har sovit som en prinsessa inatt och jag har nu slagit mig ner i hotellets frukostrestaurang för att äta min sista frukost. För idag om några timmar åker jag mot Sverige, ett kallt och snöigt land. Det ska bli skönt att komma i fas igen men dessa dagar kunde definitivt att ha dubblerats.

Är inte klar med denna del av världen än och jag ska med all säkerhet åka tillbaka. 

Men innan jag blir upphämtad ska jag njuta av solen och värmen, och såklart min frukost som precis serverades!!! 

Så hungrig, haha! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram