18 mars 2021 |  Diabetes

Student och smidighet att vara ”online” som diabetiker


Åh jag har precis haft min första online kurs! Lite pirrigt till en början men allt var så spännande och väldigt intressant. Jag är fortfarande glad över att jag valde att ta en kvällskurs (som egentligen inte skulle vara online – men corren ni vet) inom digital kommunikation. Lärarna verkar super bra och även mina ”klasskamrater”. Då det började vid 18 så hann jag inte med någon mat så det är på g nu (så hungrig!).

något jag tänkte på under dessa timmar var att hur smidigt att faktiskt ”i dessa tider” ha diabetes. Kunde ta någon korrigeringsdos utan att någon skulle se, ta mitt långtidsinsulin under tiden som en av lärarna förklarade hur digitaliseringen har utvecklats! Något positivt trots allt 😉

nu blir det falafel och sen kommer jag nog somna gott. En heldag av jobb, jobb och studier! Kul dag!

2 kommentarer till “Student och smidighet att vara ”online” som diabetiker”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    For the fries 🔥💙 ...

    Följ mig på Instagram