11 januari 2018 |  Diabetes

Stressfri morgon

Det märks väldigt tydligt att det nya året har dragit igång. Jag har fullt upp på dagarna med roliga och spännande projekt vilket jag vekrligen älskar. Många bollar i luften liksom. Godmorgon förresten! Igår natt (natten till onsdag) fick jag ett mycket trevligt mejl i min inbox. En frågan som jag själv tänk att jag ska förverkliga under 2018, men inte vetat hur jag riktigt ska gå tillväga. Nu förhoppningsvis slipper jag det, att planera själv, och håller tummarna nu för att allt går som det ska. Och att jag kommer iväg.

Det jag skulle säga till er såhär nu denna härliga torsdagsmorgon är att jag verkligen har kommit in i ett lugn. Jag har en tendens att bli en obehagligt stressad person fast jag egentligen inte behöver stressa. Kom till insikt denna morgon att jag går upp senare, får tid över och allt detta utan att känna mig stressad. En känsla som jag älskar hos mig själv. En lugn, stressfri Sara är något jag strävar till att vara varje dag.

Stressar ni ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram