11 januari 2018 |  Diabetes

Stressfri morgon

Det märks väldigt tydligt att det nya året har dragit igång. Jag har fullt upp på dagarna med roliga och spännande projekt vilket jag vekrligen älskar. Många bollar i luften liksom. Godmorgon förresten! Igår natt (natten till onsdag) fick jag ett mycket trevligt mejl i min inbox. En frågan som jag själv tänk att jag ska förverkliga under 2018, men inte vetat hur jag riktigt ska gå tillväga. Nu förhoppningsvis slipper jag det, att planera själv, och håller tummarna nu för att allt går som det ska. Och att jag kommer iväg.

Det jag skulle säga till er såhär nu denna härliga torsdagsmorgon är att jag verkligen har kommit in i ett lugn. Jag har en tendens att bli en obehagligt stressad person fast jag egentligen inte behöver stressa. Kom till insikt denna morgon att jag går upp senare, får tid över och allt detta utan att känna mig stressad. En känsla som jag älskar hos mig själv. En lugn, stressfri Sara är något jag strävar till att vara varje dag.

Stressar ni ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram