28 mars 2021 |  Mat

Stödkorv, ute-fika, fotografering och

Det är söndag och jag insåg precis att tiden har ändrats till sommartid nu. Inte så konstigt att jag inte känt mig hungrig och att jag vaknade ”sent” i morse!

Fredagen var inte så händelserik. Jag var helt slut efter skidresan så valde att ta det lugnt och mysa till det hemma istället. Med pasta och en jäkla massa ost!


Lördagen vaknade jag pigg och glad! Gick på långpromenad och gick förbi ett av mina favoritställen. Ligger ett så gullig ute fik vid vinterviken och jag kan verkligen rekommendera det! Sist jag var där var innan jul och då testade jag deras glutenfria brownie med grädde

Nu hade de ett utökat ”sortiment” för oss som inte äter gluten! Testade denna pralin som var så satans god! Med choklad, tranbär och hasselnötter. Jisses! Skulle vilja ha hela gänget som låg där vid kassan

Det blev ytterligare promenad och letande efter lite ”roliga” outfits inför söndagens fotografering. Gick sådär. Kvällen slutade med att jag försökte ge mig på att höra eget smör (vem är jag?!) som gick åt pipsvängen och det slutade med att jag bakade två sorters bröd

Detta fettbrännare blev dagens (söndagens) frukost. Fasiken så gott. Med marmelad! Recce kommer i morgon!

Efter frukost var det dags att plocka ihop allt till fotograferingen. Då det blev en sen frukost fick det bli en korv på vägen till Clara. Dock var senapen slut (älskar senap) och det kändes lite ”fattigt” då jag gick runt med en korv utan bröd haha men gott var det!

Fotograferingen gick bra! Älskar verkligen Clara. Med henne kan jag bolla mina idéer och tankar med. Så skönt att hon förstår min ”stress” och även ser möjligheterna. Hon är så fin!

När regnet fick sig ett uppehåll gick jag på en promenad i vackra Stockholm. Skönt med ljusa kvällar! Det känns som att livet vänder. Jag har mer energi och jag tror att om jag hittar en mänsklig struktur kan jag få en hållbar vardag som jag trivs mer i!

Nu ska jag lägga ansiktsmask och sätta på en tvättmaskin haha!
hoppas ni mår bra och har haft en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram