12 juli 2018 |  Diabetes

Stockholm och bs-kurva

Fasen vad fint det är i Stockholm. I just LOVE it! Har precis kommit hem efter en tur runt Södermälarstrand, Mariaberget och Skinnarviksberget. Det är torsdag och det märks att det börjar tömmas på folk men det var ändå väldigt mycket människor ute där på berget och njöt, som jag. Ibland glömmer jag bort att jag bor så otroligt nära natur och hav (räknas det som hav?) när jag sitter i lägenheten och drömmer mig bort till den östgötska skärgården. Haha ibland är man bra roligt! 

I morgon är det fredag, igen, herregud vad veckorna pinnar på. Planen är att jag ska ta lite sovmorgon och jobba hemifrån. Lyx! Kanske även kan klämma in ett litet dopp på lunchen och mellan några telefonmöten som är inbokade. Sen får jag besök så då ska det bryggas kaffe och röjas undan här i kaoset.

Jag vet att jag inte visar mina kurvor längre, bra eller dåligt vet jag inte men den enkla anledningen är att det är inte alltid jag kan fota min kurva då den ligger på min telefon. Och att jag inte varje gång har med mig en extra telefon eller kamera. Så, då vet ni det =)

Nu ska jag dricka te och äta mackor, haha! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram