12 juli 2018 |  Diabetes

Stockholm och bs-kurva

Fasen vad fint det är i Stockholm. I just LOVE it! Har precis kommit hem efter en tur runt Södermälarstrand, Mariaberget och Skinnarviksberget. Det är torsdag och det märks att det börjar tömmas på folk men det var ändå väldigt mycket människor ute där på berget och njöt, som jag. Ibland glömmer jag bort att jag bor så otroligt nära natur och hav (räknas det som hav?) när jag sitter i lägenheten och drömmer mig bort till den östgötska skärgården. Haha ibland är man bra roligt! 

I morgon är det fredag, igen, herregud vad veckorna pinnar på. Planen är att jag ska ta lite sovmorgon och jobba hemifrån. Lyx! Kanske även kan klämma in ett litet dopp på lunchen och mellan några telefonmöten som är inbokade. Sen får jag besök så då ska det bryggas kaffe och röjas undan här i kaoset.

Jag vet att jag inte visar mina kurvor längre, bra eller dåligt vet jag inte men den enkla anledningen är att det är inte alltid jag kan fota min kurva då den ligger på min telefon. Och att jag inte varje gång har med mig en extra telefon eller kamera. Så, då vet ni det =)

Nu ska jag dricka te och äta mackor, haha! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram