12 juli 2018 |  Diabetes

Stockholm och bs-kurva

Fasen vad fint det är i Stockholm. I just LOVE it! Har precis kommit hem efter en tur runt Södermälarstrand, Mariaberget och Skinnarviksberget. Det är torsdag och det märks att det börjar tömmas på folk men det var ändå väldigt mycket människor ute där på berget och njöt, som jag. Ibland glömmer jag bort att jag bor så otroligt nära natur och hav (räknas det som hav?) när jag sitter i lägenheten och drömmer mig bort till den östgötska skärgården. Haha ibland är man bra roligt! 

I morgon är det fredag, igen, herregud vad veckorna pinnar på. Planen är att jag ska ta lite sovmorgon och jobba hemifrån. Lyx! Kanske även kan klämma in ett litet dopp på lunchen och mellan några telefonmöten som är inbokade. Sen får jag besök så då ska det bryggas kaffe och röjas undan här i kaoset.

Jag vet att jag inte visar mina kurvor längre, bra eller dåligt vet jag inte men den enkla anledningen är att det är inte alltid jag kan fota min kurva då den ligger på min telefon. Och att jag inte varje gång har med mig en extra telefon eller kamera. Så, då vet ni det =)

Nu ska jag dricka te och äta mackor, haha! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram