13 juli 2020 |  Mat

Sthlm Brunch Club

Min första dag på semestern började på Sthlm Brunch Club med Kim! Jag har aldrig varit där innan men nu äntligen. Jag tog en promenad dit (fan vad kallt det är?!) och hade både ett lågt blodsocker och ett rejält jäkla kaffesug när jag kom dit vid 10. Jag är en person som det första jag gör när jag vaknar är att dricka kaffe. Inte idag.

Beställde in Eggs Florentine på glutenfritt bröd och det var så satans gott! Tog några enheter efter jag ätit då jag ville känna att blodsockret steg en aning. Två koppar kaffe senare och en massa snack om kommande event för diabetiker i Stockholm traskade jag hemåt igen.

Nu idag kommer jag behöva packa, tvätta, besök på vårdcentralen för att lägga om plåstret och jobba undan lite för att i morgon bitti åka mot Skåne! Det ska bli så trevligt. Några dagars semester med massa god mat, dryck och bara försöka relaxa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram