13 juli 2020 |  Mat

Sthlm Brunch Club

Min första dag på semestern började på Sthlm Brunch Club med Kim! Jag har aldrig varit där innan men nu äntligen. Jag tog en promenad dit (fan vad kallt det är?!) och hade både ett lågt blodsocker och ett rejält jäkla kaffesug när jag kom dit vid 10. Jag är en person som det första jag gör när jag vaknar är att dricka kaffe. Inte idag.

Beställde in Eggs Florentine på glutenfritt bröd och det var så satans gott! Tog några enheter efter jag ätit då jag ville känna att blodsockret steg en aning. Två koppar kaffe senare och en massa snack om kommande event för diabetiker i Stockholm traskade jag hemåt igen.

Nu idag kommer jag behöva packa, tvätta, besök på vårdcentralen för att lägga om plåstret och jobba undan lite för att i morgon bitti åka mot Skåne! Det ska bli så trevligt. Några dagars semester med massa god mat, dryck och bara försöka relaxa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram