23 februari 2021 |  Blogg

Starten på veckan och matbilder

Ja, den har varit fullshoffad med jobb. Det går i vågor (som med allt annat) och denna vecka är fullsmetad. Därav lite skriv uppdatering här och på Instagram – men jag gör mitt bästa! Som alltid!

Måste slå ett slag för denna macka som har ätits några gånger nu tillsammans med stekt potatis. För hur gott är inte potatis?

Fick ett så otroligt sug igår efter pannkakor och det var kanske tur då mjölken hade någon dag kvar bara innan utgångsdatum!

Nej men titta. Herrejösses dra mig baklänges vad gott! På med massa smör och ät. Svårare än så behöver det inte vara. Speciellt inte nu när de färska bären (som inte är från Sverige) inte riktigt levererar. Köpte nämligen ett paket blåbär där 90% möglade efter typ 2 timmar.. Suck.

Idag, eller ikväll är det ännu ett möte med Barndiabetesfonden som jag ser fram emot! Ska försöka hinna med någon form av promenad innan det så jag får lite frisk luft! Kan behövas.

Jag har inte så mycket mer info just nu till er men en liten uppdatering om att jag lever men med otroligt mycket jobb =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram