9 september 2018 |  Mat

Stadig frukost

Nää vilken spännande dag som är idag. Valdagen. Det är så viktigt att DU går och röstar idag om du inte redan gjort det. Jag ska faktiskt gå och rösta idag. Ikväll är det valvaka och den ska ses tillsammans med pizza. Jag har en fryst pizzabotten i frysen som är glutenfri som vi ska testa ikväll. Kan behövas en rejäl måltid. Jag måste erkänna att jag är en aning nervös, eller orolig kanske är mer rätt ord. 

Men innan jag kickar igång denna söndag så startar jag med en härlig frukost. I glaset har jag mixat ihop en så kalla friskhetsshot. Haha! Förkylningen är där och jag försöker boosta mig själv med ingefära, morot, citron och chili. Hoppas det hjälper! Till den härliga drycken är det gröt och kaffe. Så gott och mättande.

Hoppas ni får en härlig söndag!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram