16 augusti 2021 |  Helg

Spontan vindejt, utebliven tinderdejt och söta kattungar

Hur lyckades jag innan pandemin att jobba heltid samtidigt att få ordning på allt som sker utanför så som tvätthögen som vuxit något enormt, dammsuga?!, handla mat, hinna till systembolaget ja men ni fattar. Och! Att hinna träffa mina vänner. Jo just ja, de uppdrag jag har via mitt egna företag. Jag är eller var helt slut i fredags när jag promenerade från kontoret.

Hade en dejt inbokad men den blev avbokad sekunden innan. Suck. Hörde av mig till Emma direkt och frågade om hon ville ta en aw. Tur jag jobbar inne i stan för några minuter senare satt vi på en uteservering med ett glas vin i handen och skrattade!

Vi skrattade och babblade ikapp då vi inte setts under hela sommaren! Så himla mysigt och vi fick till och med lite rotfruktchips av servitören! Underbart med andra ord.

Vid 19-20 tiden gick mina ögon i kors och jag tog en mysig promenad hemåt. Behöver jag ens säga att jag somnade på en gång? haha

I lördags var det fint väder och jag älskar att börja mina dagar precis just så här. En lugn promenad vid vattnet. Andas in frisk luft och bara ”vara”.

Förmiddagen gick åt sen åt att spela in ett klipp för Barndiabetesfonden som ni kommer inom kort att få se, tvätta, dammsuga, handla mat, hinna till systembolaget innan de stängde och sen blev klockan 16. Dags att byta om för att göra sig redo för Stockholms filmfestival!

Innan filmen började tänkte vi oss att ta oss ett glas. Lättare sagt än gjort. Till slut hittade vi en pub inne i tunnelbanestationen haha. Spontant och härligt!

Efter ett glas och kisspaus gick vi mot Stadion där filmen skulle visas. Dock var filmen inte en höjdare och vi beställde istället mat från foodora och satte oss i solen. Så himla mysigt!

Här har vi gänget <3

Precis innan jag åkte in till stan velade jag lite om jag faktiskt skulle orka. Med nytt jobb och lite halvtaskig sömn kändes det som jag nästan hade träningsvärk. Hade inte hunnit landa och kände att jag borde kanske ha prioriterat att ta det lugnt men jag är så glad att jag faktiskt hängde på och träffade mina vänner. Det betyder så mycket och gav faktiskt mer energi och lugn än om jag hade stannat kvar hemma!

Söndagen bestod av något så mysigt som att hälsa på kattungarna! Herregud. Jag hälsade på kvinnan som föder upp Birmakatter i början av sommaren men då hade de inte fått bäbisarna än. Nu var de exakt 4 veckor gamla och jag fick en inbjudan. Ja, jag ska bli med katt. Jag är så jävla glad att jag nästan spricker. Nu kommer det bli två långa månader innan jag ”får” ta med mig en juvel hem!

Kvällen bestod av choklad och att bara ligga i soffan. Ljuvligt!

Veckan kommer bestå av jobb och tisdag – torsdag ska jag på konferens! Det ska bli kul att få träffa ”hela” företaget och komma in mer i jobbet och hela kulturen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram