2 november 2018 |  Diabetes

Spänningen

Lyckan i morse när jag återlämnade min stora klumpiga blodtrycksmaskin! Jösses vad den kändes klumpg och otymplig.

Nu är det endast pumpen som finns påkopplad och jämfört med blodtrycksmaskinen är denna MiniMed helt magisk.

Det är många som undrar hur det går och hur jag känner för bytet från pennor till 670g och det svaret får ni vänta lite på. Jag har inte ens haft pumpen i 24 timmar och jag tror jag behöver komma in lite mer i ”pump-livet” innan jag uttrycker mina åsikter.

Men som sagt, det mesta känns väldigt nytt och jag känner mig gammal då jag inte fattar alla funktioner osv. Det kommer ta tid. Men jag känner mig så redo att ändra mina vanor och börja ett nytt kapitel i mitt liv. Herregud så märkligt bara att inte behöva ta mitt dygnsinsulin igår kväll. Något som jag har gjort i 16 år. Haha! fasiken alltså, nya vanor är svårt ibland. Känner mig nästan lite naken.

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig studerade jag min nya maskin och slang. Jag måste erkänna att jag tyckte att jag såg riktigt snygg ut. I pump tillsammans med slangen i underkläder, haha! Vilken boost. Känner ni samma? Att ni är sexiga på något vis tillsammans med eran utrustning?

Det är fredag vilket är skönt. Då får jag tid att utforska mitt nya liv som pump-användare, och kan återigen ta igen mig efter en väldigt intensiv vecka. Något jag måste bli bättre på, att slappna av under fler dagar än helgen!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram