16 maj 2021 |  Lunch

Söndagslunch, shopping och kanske ett väskköp

Idag när jag vaknade visste jag att jag var tvungen att ”beta” av lite viktiga saker som jag skjutit på ett tag. Suck, men finns liksom inga ”genvägar” även om det inte fanns någon motivation. Satte mig vid datorn tidigt och fick en hel del gjort! Så skönt!

Det jag var tvungen att göra idag var att köpa strumpor. Låter inte så kul men viktigt. Väldigt viktigt. Tog en promenad till stan och på vägen hörde Camilla av sig.

Vi bestämde att vi skulle ses på lunch efter vår shopping. Älskar ändå denna bild haha! Hon är trots att en ljusglimt i mitt liv och kämpar med att fota och ta om osv… haha

Vi satte oss vid Kungsträdgården i solen och bara njöt! Var sugen på caesarsallad och det fick det bli med pommes såklart! Den kombon slår aldrig fel. Och visst behövde jag lite kolhydrater efter att ha gått runt i några timmar!

LYCKLIG TJEJ!

Efter lunchen letade vi efter ett mysigt glasscafe (nu kommer suget efter mjukglass!) men vi hittade inget tyvärr…

På väg hem sen gick jag förbi denna godisaffär som jag vet har mina favoriter! Nämligen Ferraribilar fast choklad. De är så goda!

Just ja! Gick förbi Judith second hand på Hornsgatan och fick se att de äntligen fått in den väskan jag har letat efter i ca 1 år. Dock fanns inte den svarta färgen inne och hon som jobbade där ska höra av sig på onsdag om de kommer få in den igen! Så nu håller vi tummarna!!! Den är så himla fin!

Är hemma igen och ska bara ta det lugnt. Solen har försvunnit och då passar det bra att ladda upp och planera inför kommande vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram