19 april 2020 |  Mat

Söndag och sol

Vilken dag det har varit! Jag känner mig helt glad i både själ och hjärta.

Efter att jag rengjort mina fönster, äntligen kan jag se genom rutorna hah, tog jag en promenad längst vattnet och jisses vilken rusning det var. Hur mycket människor som helst (vilket jag kan förstå) och till slut hittade jag en bänk, slog mig ner och bara njöt. Det blev så varmt och skönt! Såg även några som badade!

Vid lunch åkte vi in till Miss Behave Bar vid skeppsbron för lunch. De hade glutenfria hamburgerbröd vilket var perfekt! Tog in en cheeseburgare och drack årets första glad rose!

Bilden säger sitt. Hej hej!

Så värd denna goding!

Efteråt tog vi en promenad längst Söder Mälarstrand. Så härligt att bo så nära vattnet, det ger liksom ett lugn hos mig. Kan knappt vänta på att få åka ut i skärgården!!!

Bra söndag! Jag har massa recept att visa för er så håll utkik under nästa vecka! Då kommer massa smarriga saker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram