19 april 2020 |  Mat

Söndag och sol

Vilken dag det har varit! Jag känner mig helt glad i både själ och hjärta.

Efter att jag rengjort mina fönster, äntligen kan jag se genom rutorna hah, tog jag en promenad längst vattnet och jisses vilken rusning det var. Hur mycket människor som helst (vilket jag kan förstå) och till slut hittade jag en bänk, slog mig ner och bara njöt. Det blev så varmt och skönt! Såg även några som badade!

Vid lunch åkte vi in till Miss Behave Bar vid skeppsbron för lunch. De hade glutenfria hamburgerbröd vilket var perfekt! Tog in en cheeseburgare och drack årets första glad rose!

Bilden säger sitt. Hej hej!

Så värd denna goding!

Efteråt tog vi en promenad längst Söder Mälarstrand. Så härligt att bo så nära vattnet, det ger liksom ett lugn hos mig. Kan knappt vänta på att få åka ut i skärgården!!!

Bra söndag! Jag har massa recept att visa för er så håll utkik under nästa vecka! Då kommer massa smarriga saker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram