8 april 2018 |  Helg

Söndag i två städer

Ni so m följer mig har nog sett hur mina timmar i Göteborg var. Det blev ca 2 timmar sömn för min del innan tåget tillbaka till Stockholm skulle gå. En miss från min sida helt enkelt…

Kan medge att denna härliga frukostbuffén inte var det mina smaklöst ville ha. Tänkte att jag dukar fram i fall jag skulle bli sugen men ack nej. Alldeles för trött för det.

Det är inte ofta jag är i Göteborg men varje gång jag lämnar staden så säger jag till mig själv Att åka hit fler gånger. Så himla härlig stad! 

Det var även sol i Stockholm och snörade på min mina gympaskor på en gång och har varit ute i solen hela eftermiddagen! Så härligt! Våren är här!

Har hängt på söder och gick förbi min absoluta favoritbutik WOS. Där hängde de mest fabulösa örhängena som jag måste ha. Såg även ett par as-feta sneakers som jag kommer drömma om inatt. Himla sugen på massa snygga vårkläder osv! 

Nu börjar det närma sig kväll och jag känner att mina få sömntimmar börjar lomma ikapp. Jag är glad men trött. 

Ska se till att få lite mer vettiga bilder från gårdagen så ni slipper titta på mina halvkrassa mobilbilder 😉 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram