19 juni 2019 |  Helg

Söndag i Cannes

Resan till Cannes bokades in i det sista. Eftersom att jag skulle fylla jämnt ville jag resa iväg några dagar för att slippa dels styra något själv och dels för att bara göra något helt annat. Jag åkte tillsammans med min bästa vän Josefine och ni har ju fått se lite bilder redan men jag tänkte ge er en uppdatering. Här kommer bilder från hur vår söndag var!

Det var lite mulet på morgonen men så himla varmt. En liten tur vid hamnen gjorde så gott! Älskar att se nya städer innan staden vaknar till liv!

En dusch senare dukade vi fram frukost på vår fina balkong och bytte även sensor. Dexcom är en lätt sensor att byta och hela ”processen” tar ungefär 2 minuter. Härligt!

Solen kom fram och vi la oss på beachen. Jag grillades totalt (som vanligt) men utöver det var det helt fantastiskt!

Lunch och insulin på en av alla beachrestauranger! Inte den bästa salladen men i 30 graders värme är inte min hunger den bästa.

Min vackra utsikt!

Vi badade så himla mycket!

När vi var klara att grillas i solen gick vi hemåt, köpte med oss tapas, solskyddsfaktor 50+ och tog några timmar i kvällsolen på ballen och snackade skit, drack kallt rödvin och smaskade på goda franska röror!

Framåt 21-22 tiden gick vi ner mot gamla stan och hittade en restaurang som vi blev rekommenderade.

Det blev tre rätter som vi delade på. Burrata, bläckfisk och räkor! Vi slickade i princip av tallrikarna. Fy tusan vad allt smakde bra.

Efter mat och lite strosande bland butikerna avslutade vi kvällen med en espresso. Det passar mig så bra hela den här kulturen, matkulturen. Inte haft några problem med att jag inte tål gluten, för det fanns så många andra alternativ för mig och sedan hittade jag även glutenfritt bröd i affären som jag handlade.

En helt fantastisk söndag i Cannes och i nästa uppdatering om resan blir alltså från min födelsedag! Aaaahhh så kul att få visa er!

Nu är det onsdag, känns som måndag för mig (haha) och det är massa jobb som måste jobbas undan innan midsommar helgen! Så, håll till godo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram